Thermage: Алтернатива на лифтинг Isolaz: Сбогом на акнето! Beauty Systems Group: Само най-доброто

Видове Fraxel

clear+brilliantКлиър+Брилиънт е най-новият лазер на „Солта Медикъл”. Той направи дебюта си през май 2011 на Световния конгрес по дерматология в Сеул.
За първи път на пазара се появява диоден лазер с дължина на вълната 1440 нанометра, предназначен за превенция на стареенето и леснодостъпни поддържащи процедури. Лазерът е неаблативен и благодарение на плиткото проникване (100-200µm), процедурите могат да се извършват дори през лятото. Времето за възстановяване е от 24 до 48 часа без да се изисква престой у дома. Макар и мъничък, Клиър+Брилиънт е оборудван с всички системи, които дават предимствата на лазерите Фраксел – лъчът е фраксиален, вградена е и системата за интелигентно оптично следене, благодарение на която всички лазери на „Солта Медикъл” са с изключително висока степен на безопасност. Клиър+Брилиънт получи сертификат от Агенцията по храните и лекарствата на САЩ за ефикасност на подмладяващите процедури и СЕ марка за съответствие с европейските стандарти.
www.brilliantskin.bg

Fraxel re:fine е най-деликатния избор от фамилията на Fraxel. Това е неаблативен лазер, съчетаващ повърхностно абсорбирана дължина на вълната с уникалното фракционно излъчване и интуитивният медицински софтуер на системите Fraxel.

Резултатът е безопасна и ефективна процедура за подмладяване на кожата, която подобрява текстурата, тонуса, пигментацията и фините периорбитални бръчки и всичко това при минимално време за възстановяване и дискомфорт.Fraxel re fine

Процедурата с Fraxel re:fine е лека и ефикасна за пациентите и безпроблемна и доходна за вашата практика. Системата е лека и преносима, много подходяща за лекари, практикуващи на няколко места. Поради лесния за ползване интерфайс и интуитивните параметри за безопасност, всеки лекар може спокойно да повери извършването на процедурата с Fraxel re:fine на член от екипа си.

Дължината на вълната при Fraxel re:fine е оптимизирана за повърхностно третиране при ниски енергийни нива, като дава възможност за третиране до 650 μm дълбочина в дермиса. А тъй като за фиброоптичния лазер с дължина на върната от 1410 nm има за хромофор водата, а не меланина, процедурите за лице и тяло с Fraxel re:fine са безопасни за всички типове кожа.

Всички лазери на Fraxel използват една и съща патентована платформа с технологична интелигентност, която осигурява най-висока ефективност, безопасност и гъвкавост.
http://beautysystems.bg/
Picture3

Фраксел Дуъл е първата лазерна система на Fraxel за неаблативен ресърфасинг и подмладяване, която дава забележителни резултати при
минимално време за възстановяване. Двете дължини на вълната от 1550 nm и 1927 nm, в съчетание с патентовани нововъведения в оптичната технология дават възможност на пациентите да открият кожата от своята младост при минимално прекъсване на ежедневието им. Като всеки неаблативен лазер, Фраксел Дуъл коагулира тъканта в епидермиса и дермиса като прониква през stratum corneum без да го засяга. В резултат на това, няма клиничен период на възстановяване, а в зависимост от агресивността на процедурата, периодът на възстановяване е само 2-4 дни.

Фраксел Дуъл притежава сертификати от американската Агенция по храните и лекарствата за третиране на:

  • Фотоувреждане
  • леки до умерени периорбитални бръчки
  • Белези от акне
  • Хирургични белези
  • Мелазма
  • Актинична кератоза

http://fraxel.bg/
images (1)Fraxel Re:pair™ – Минимално инвазивната фракционна СО2 процедура е предназначена за значителен ресърфасинг. Притежава сертификати на американската Агенция по храните и лекарствата за: третиране на ритиди, пигментация, средни до тежки бръчки, фотоувредена кожа. За разлика от традиционните СО2 лазери, които отстраняват тънък слой от цялата кожа, Fraxel re:pair използва микроскопични зони на третиране (МЗТ), за да отнеме тъкан дълбоко в дермиса. Макар лазерът да нарушава stratum corneum, уникалната технология на Fraxel запазва голяма част от здравата тъкан в дермиса. Това води до незабавна коагулация, свиване на тъканта и стягане на кожата.
http://beautysystems.bg