Thermage: Алтернатива на лифтинг Isolaz: Сбогом на акнето! Beauty Systems Group: Само най-доброто

Съвместимост с други процедури

Suvmestimost
Защо да комбинираме Термаж и Фраксел?

Експертите са единодушни, че съчетаното третиране с Термаж и Фраксел е перфектната комбинация за заличаване на следите от стареенето, при минимално време за възстановяване.Fraxel and Thermage Когато се съчетаят Термаж и Фраксел, тогава се третират и трите слоя на кожата. Така се постига отличен резултат, при който кожата едновременно се стяга, изглажда и освежава.

Thermage and Fraxel

 

thermage fraxel hands

thermage fraxel tummy

Очи след Фраксел и Термаж

 Защо да комбинираме Исолаз и Фраксел?

Isolaz е единствената в света технология, която комбинира вакуум и широкоспектърна светлина за ефикасно третиране на акне:

  • Почистване на порите: вакуумът спомага за извличане на замърсяванията, черните точки и излишната мазнина събрани дълбоко в порите на кожата.
  • Широкоспектърна светлина: унищожава бактерията причиняваща акне и намалява зачервяването на кожата.

Тази ефикасна процедура се базира на фотопневматиката (Photopneumatics™) (Photo = светлина, Pneumatics = вакуум), защитена с патент технология, достъпна единствено чрез процедурите с Isolaz.

Вакуумът, който се прилага чрез Isolaz  с лекота почиства порите, а светлината унищожава бактерията, причиняваща акне. Така черните точки омекват и се отстраняват заедно с мъртвите клетки и други замърсявания натрупани дълбоко в порите, като оставя кожата сияйна и чиста в дълбочина.

admin-ajax

Съчетанието на Исолаз и Фраксел в последствие е перфектната комбинация за заличаване на досадните белези от акне. След приключване на терапията с Исолаз се консултирайте с вашия дерматолог кога можете да започнете терапия с Фраксел.

Isolaz и Fraxel