Thermage: Алтернатива на лифтинг Isolaz: Сбогом на акнето! Beauty Systems Group: Само най-доброто

Докторите за Fraxel

doctors for fraxel

line separator

С Фраксел Дуъл се работи много по-бързо и се гарантира изключително прецизно и равномерно прилагане на лазера.

д-р Марк Тейлър
Практикуващ дерматолог, Солт Лейк Сити

line separator Предпочитам Фраскел Дуъл, за да третирам пациенти с белези от акне. Фраксел Дуъл има най-много задълбочени изследвания относно клиничните му приложения, най-много биопсичини изследвания и на прецизно стандартизирани протоколи на процедурите. Това безспорно улеснява практикуващите дерматолози.

д-р Ричард Фицпатрик
Сан Диего

line separator

Резултатите от процедурите за премахване на белези от акне с Фраксел Дуъл са невероятни. Винаги избирам Фраксел 1550 за тези процедури.

д-р Майкъл С. Грийн
Хирург дерматолог, Ню Йорк

line separator2013: Преглед на изминалата година Дерматолоджи Таймс

Сред най-важните събития в развитието на дерматологията за 2013, д-р Рой Джеронимо определя отличната приложимост  на Фраксел Дуъл 1927 за лечение на актинична кератоза, не само заради невероятните резултати, но и заради минималния възстановителен период.

line separatorДерматолоджи Таймс Лекция на тема „Какви лазери да изберем за своя кабинет?“ – среща на американското облщество по дерматологичнта хирургия, 2012

„Определено предпочитам Фраксел Дуъл пред другите лазери. От 2005 година работя основно с този лазер, който ефикасно третира фото увреждане, умерени и дълбоки бръчки по лицето, както и актинична кератоза и белези от акне. Освен това, с Фраксел Дуъл могат да се извършват процедури за подмладяване на ръце, шия и деколте. Лазерът е отлично средство за заличаване на хирургични белези. С Фраксел Дуъл се работи лесно, той гарантира стабилни резултати, а дължината на вълната от 1927 nm го прави уникален сред останалите неаблативни лазерни системи.“

д-р Ан Чапас
Директор на клиника „Юниън Скуеър Лейзър Дерматолоджи“, Ню Йорк

line separator

Козметик Сърджъри Таймс

„Умерената до висока абсорбция на водата при 1,927 nm дължина на вълната прави тулий лазера идеален за повърхностен ресърфасинг. С неговите над 70% покритие се дава възможност за създаване на оптимално покритие от микротермални зони на „нараняване”.

Проучването, проведено от д-р Джеронимъс и негови колеги, обхваща 25 пациента и демонстрира приложимостта на тулиевия лазер за третиране на множество лезии на актиничн акератоза по кожата на лицето. Всеки пациент е бил третиран до четири процедури, разделени от интервали от 2 до 6 седмици като индивидуалните показатели на третиране са варирали от 5 mJ до 20 mJ за покритие между 30 и 70%. За шест месеца са изчистени 88,5%. “Не мога да твърдя, че това е лечение на актиничната кератоза, но в сравнение с другите средства за третиране, резултатите са поне толкова добри, а процедурата е кратка, опростена, с добра реакция и не води до образуване на белези или поява на инфекция като едновременно с това се подобряват общите показатели на качеството на кожата,” казва д-р Джеронимъс

д-р Рой Джеронимъс

line separator

„Фраксел си остава златен стандарт за истински неаблативен фракционен ресърфасинг…”

д-р Джойли Кауфман

 line separator

Фраксел е забележителен лазер. На пазара има много „копия” на тази фракционна система, но смятам, че Фраксел е по-добър от тях. Разбира се, уменията и опита на дерматолога, който извършва процедурата са от голямо значение. За съжаление, много лекари твърдят, че ползват Фраксел, а в същност ползват други фракционни лазери. На теория, технологията може да е сходна, но апаратурата е напълно различна. Фраксел е удивителен лазер и аз категорично предпочитам да работя с него. Толкова съм доволна от тази процедура, че и аз съм се възползвала от нея!

 д-р Мишел С. Грийн
дерматолог, Ню Йорк

line separator Не си мислете, че Фраксел има нещо общо с другите фраксиални лазери. Не може да става и дума за сравнение. Достатъчно е да се спомене разликата между щамповащите уреди и сканиращата система на Фраксел. Макар и продавани като фраксиални, щамповащите устройства показват недостатъци в сравнение със сканиращите възможности на Фраксел. Само с едно докосване на екрана може да се промени плътността и дълбочината на коагулация. Именно тези характеристики отличават Фраксел от другите технологии, които претендират за сходство в клиничната безопасност, ефикасността и лесното приложение. Въпреки, че производителите твърдят обратното, щамповащите устройства не са от същия технологичен клас като Фраксел. Освен това, като се има предвид разпознаваемостта на марката Фраксел, вероятно ще ви отнеме повече време да обясните на пациента защо не ползвате Фраксел, отколкото да направите процедурата и да продължите със следващата консултация.

д-р Робърт Ейдриън
хирург-дерматолог, Център за лазерна хирургия, Вашингтон

line separator

Тази система е прекрасна, не само защото с нея успяваме да отстраним актиничната кератоза, но и да подобрим и други параметри на фотоувреждането и остаряването, включително неравномерна пигментация, фини бръчки и дефекти в текстурата. Накрая пациентът изглежда много по-добре, с подмладена кожа и без лезии от актинична акератоза.

д-р Уершлър
Клиничен дерматолог

line separator

Много сме развълнувани от възможностите на тази нова технология. „Фраксел”  е най-доброто в областта на  козметичните медицински лазери и ние се радваме, че ще можем да предложим на пациентите си забележително подмладяване на кожата благодарение на „Фраксел”.

д-р Самюъл Дж. Берън
Пластичен хирург, член на Асоциацията на козметичните хирурзи в Ню Йорк

line separator

„Фраксел” ни дава много по гъвкави възможности при процедурите. Той не само допълва съществуващите терапии, но и сам по себе си представлява апаратура, която дава разнообразни възможности. С него можем да третираме широк диапазон от проблеми – от застаряване до белези. Освен това този лазер е безопасен и ефикасен при всички типове кожа.

д-р Кризиън И. Гузман
Практикуващ дерматолог, член на Асоциацията на козметичните хирурзи в Ню Йорк